1. Acest site, www.cabinetavocatdanila.ro (“Site/Site-ul”) este realizat și operat de Cabinet de Avocat Flavius Dănilă (“Noi”), constituit și care funcționeaza potrivit legislației privind exercitarea profesiei de avocat, aplicabilă în Romania, fiind înregistrat și autorizat de către Baroul București.

2. Utilizarea conținutului acestui Site va respecta condițiile de utilizare menționate în continuare, iar prin accesare și utilizarea Site-ului vă exprimați acordul în mod expres și necondiționat cu privire la acești Termeni și Condiții.

3. Ne rezervăm dreptul de a modifica și/sau completa Termenii și Condițiile acestui Site, fără vreo notificare prealabilă. Aceste modificari și/sau completări vor produce efecte începând cu momentul afișării pe site. Prin accesarea prezentei pagini, veți putea accesa ultima verisune a acestora.

4. Drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului și a întregului său conținut aparțin în totalitate Cabinetului de Avocat Flavius Dănilă. Site-ul este protejat de legile privind dreptul de proprietate intelectuală, industrială și alte legi aplicabile. Orice persoană care accesează acest Site se obligă, să nu copieze, reproducă sau modifice în orice fel, transmită sau distribuie, orice parte sau întregul conținut al acestui Site.

5. Acest Site conține și date și informații având natură juridică. Orice astfel de informație, continuța în orice tip de material realizat sau pus la dispoziție sau la care face referire/trimitere acest Site, va fi considerată având în mod exclusiv o natură generală și un simplu scop de informare, ea neputând fi în niciun fel considerată ca furnizând un serviciu de asistență juridică. Nicio informație prezentată sau la care face referire acest Site nu trebuie considerată ca o vânzare sau o solicitare de achiziționare a vreunui serviciu prestat de Noi.

6. Niciuna dintre informațiile prezentată sau la care face referire acest Site și nici accesarea sau recepționarea unei asemenea informații în orice mod de către orice persoană nu va putea fi interpretată ca realizând o relație client-avocat între Noi și acea persoană și nici nu va naște vreo obligație în sarcina Noastră față de respectiva persoană sau orice fel de alte terț. Pentru a stabili o relație contractuală între Noi și dumneavoastră, vă solicităm să ne contactați pentru întocmirea unui contract de asistență juridică în formă scrisă.

7. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru nicio consecință considerată ca fiind cauzată sau în legătură cu orice acțiune sau inacțiune care poate fi determinată de modul în care sunt interpretate informațiile prezentate pe site, acestea neputând fi interpretate în niciun caz ca fiind consultaţii și/sau servicii de asistență juridică.

8. Nu garantăm în nici un mod securitatea și/sau confidențialitatea nici unei informații transmise prin orice mijloace de comunicații electronice către sau prin intermediul acestui Site. De asemenea, transmiterea oricarui tip de comunicații electronice prin mijloacele puse la dispoziție prin intermediul acestui Site, nu vor crea în nici un mod o relație avocat-client și nu vor impune nici o obligație în sarcina Noastră.

9. Depunem eforturi permanente pentru a asigura o bună funcționare și o maximă securitate a acestui Site. Cu toate acestea, nu Ne asumăm nici o obligație și nu garantăm în nici un fel că acest Site este în mod permanent operațional și/sau funcționează fără defecte. De asemenea, nu garantăm în nici un mod că documentele, fișierele sau orice alte pachete de date care sunt conținute sau au legatură cu acest Site nu conțin viruși si de asemenea, nu vom avea nicio responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui Site. În consecință, vă recomandăm ca pentru protecția dumneavoastră, să utizați un program antivirus, să utilizați cea mai recentă variantă a programului de navigare pe Internet și să instalați ultimele actualizări de securitate ale sistemului de operare utilizat.

10. Acest Site poate conține legaturi către alte site-uri care nu se află sub controlul nostru. Atunci când utilizați un link pentru a ajunge de pe paginile acestui site pe o altă pagină web, termenii și condițiile prezentului site nu se mai aplică. Navigarea şi interacţiunea pe care le desfăşuraţi pe o altă pagină web, inclusiv orice pagină care are un link către paginile prezentului Site, se supun termenilor și condițiilor paginilor respective. Nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate cu privire la termenii și condițiile, conținutul, produsele și serviciile sau orice fel de informații care sunt afișate sau la care fac referire respectivele site-uri.

11. Orice dispută sau litigiu având legatură cu utilizarea, accesarea sau conținutul acestui Site, vor fi soluționate în mod exclusiv de instanțele de judecată române din Municipiul București.

 

Ultima actualizare: 20.04.2018.